Bejelentés


KaBLaM! KaBLaM! - Újra magyarul!


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Epizódok

Folyamatosan kerülnek fel az oldalra a magyar szinkronos epizódok. Kövessétek, nézzétek!

Új...

Ismét újítások lesznek bevezetve a honlapon, kérjük, hogy legyetek türelmesek!

2000+ látogató!!!

Sikerült! A feladat teljesítve, ami azt jelent, hogy egy újabb résszel lesztek gazdagabbak!


Szavazás
KaBLaM!Új epizód! Már felkerült a 6. is!

6.epizód

Természetesen magyar szinkronosan!


Új oldalt kapott Loopy!

Kattints ide az oldal megtekintéséhez!


 

Több, mint 2400 látogató!

Cikk olvasása...

 


 

Magyar részek...

Ha még nem láttátok az eddig felkerült szinkronos epizódokat, feltétlenül tekintsétek meg!

Kattintsatok a megfelelő ikonra a menüben!


A KaBLaM! IMDb oldala

...tehát a KaBLaM! elismert sorozattá vált...

Katt ide az oldalhoz!


Prometheus és BoB

...a földönkívüli ész, és a földi tuskó

Cikk olvasása...


 

 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Szerkesztőség [ 2014-10-11 10:46 ]

Kedves Gabee! Ez a nézettséges dolog időnyerésből lett létrehozva. Sajnos elég bonyolult megszereznünk ezt a sorozatot és feljavítani azokat.
Mindenesetre teljesen igazad van, és volt ez az óriási kihagyásunk is de próbálunk igyekezni!

Gabee [ 2014-09-06 03:56 ]

Üdv!

Én nem nagyon értem ezt az egészet, ha jól láttam már tavaly is feltöltötöttetek egy részt youtubra és ott is ment a rugózás ezen a nézettség dolgon.
Gáz ez az egész, van egy réteg aki ismeri ezt a rajzfilmet, az aki nosztalgiából nézi, ők lennének a közönség.
Azok az arcok akik a 2000-es évek környékén voltak gyerekek, na már most ők évről évre idősebbek lesznek és egyre kevésbe lesznek vevők erre a rajzfilmre.
Azért mert amíg az ember 17 évesen megnézi nosztalgiából a teljes sorozatot mert még vevő a mesékre. Addig 23-tól fölfelé egyre több embernek szól bele az élet abba mivel is foglalkozzon, munka, esetleg gyerekvállalás stb.
Na most akkor én ezt így nem értem.
Tavaly óta 1 részt sikerült feltölteni, én akkor azt megnéztem, vártam a többit, de totál el is felejtettem mert visszanéztem 1x vagy 2x de nem történt semmi.
Nézettséget úgy lehet szerezni, ha az ember rendszeresen tölt fel dolgokat mert akkor a nézők számítanak az új anyagra és visszatérnek.
Bár nem tudom miért olyan fontos ez a nézettség dolog, pénzt úgy se kaptok utána.
Viszont azokkal basztok ki akik amúgy megnéznék, de mennyi ideig fog tartani feltölteni a teljes sorozatot? Évekig?
Ezt a rajzfilmet ha eddig nem adták ki magyarországon dvd-n, pont úgy mint ahogy a többi nickelodeonos rajzfilmet sem, amik azért picit népszerűbbek voltak ennél, tehát ha eddig nem adták ki akkor szerintem legalább 10-15 év mire megvásárolható lesz online nálunk is.
Bár tudtommal amerikában sem adták ki, dvd-n se, pedig ott szeretnek mindenből pénzt csinálni.
Szóval kedves feltöltő!!! állítólag neked sok rész megvan, majdnem az összes, ezt youtubon írtad asszem. A te kezedben van annak a lehetősége, hogy magyarországon fennmaradjon egyáltalán online ez a rajzfilm, ha te nem töltöd fel valószínűleg senki, mert jó eséllyel már nincs meg senkinek. Arról nem is beszélve, hogy neked is hozhatja úgy az élet, hogy már más dolgok fognak érdekelni az életben és akkor hagyod ezt az egészet a francba. De mondok mást, én mindig örülök ha megtalálok neten valamit ami engem érdekel, egy sorozatot vagy a hozzá tartozó magyar feliratot, és azért találom meg ezeket a dolgokat mert valaki önszorgalomból feltöltötte. És éppen ezért ha nekem van valamim ami másokat érdekelhet én is mindíg feltöltöm, mert tudom ha én nem teszem meg akkor lehet, hogy senki. Most is épp ezért töltök egy rajzfilmet. Én nem könyörgök, mert lassan nekem is vannak már fontosabb dolgok az életemben mint ezzel a rajzfilmel foglalkozni, szóval ha úgy érzed / érzitek, hogy jó ez az irány akkor folytassátok.
De lenne egy kérésem, dobjatok már egy válasz mail-t a címemre amiben 1-2 mondatban leírjátok miért jó ez ahogy csináljátok ezt a feltöltés dolgot, egyáltalán mi a célotok? Nagyon komolyan érdekel, KÉRLEK ÍRJÁTOK MEG!Szerkesztőség [ 2014-06-21 20:09 ]

Sziasztok!
Ha valakinek van véleménye az oldalról, például, hogy miben változtassunk, mi nem tetszik/mi tetszik, akkor csak írjátok le ide, s mi elolvassuk, megfogadjuk a tanácsaitokat, várjuk kritikáitokat is.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!